over ons

een echt familiebedrijf

In 1987 opende Wim Landwaart de deuren van groente- en fruitspeciaalzaak Landwaart Culinair in Maartensdijk. Samen met zijn vrouw, zonen en een team gemotiveerde medewerkers is Landwaart Culinair uitgegroeid tot een culinaire verrassing.

ONZE KERNWAARDEN
Wij hebben een passie voor culinair eten en willen iedereen daarvan laten genieten. De klant moet elke keer weer verrast worden met de lekkerste en meest bijzondere producten. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Tegenwoordig willen mensen gezond en bewust eten. Daarom zijn onze producten altijd van de hoogste kwaliteit, dagvers en zo gezond mogelijk. Al onze producten hebben een eigen verhaal waardoor wij altijd eerlijk en transparant kunnen blijven. Om bij te dragen aan een beter klimaat voor de toekomstige generaties blijven wij onszelf verduurzamen, van seizoensgebonden producten tot aan productverpakkingen.

alleen De beste producten

Een ware ontdekkingstocht

Echte fijnproevers rijden graag even om voor onze culinaire hoogstandjes. Bij Landwaart Culinair vindt u ontzettend veel mooie producten én dat de zaak met veel liefde wordt gerund. Het is fijn dat u hier voor alles terecht kunt, ook als u niet van koken houdt.

Catering op maat voor uw bedrijf of evenement

Passend bij uw gelegenheid kunt u al vanaf 20 personen een zeer ruime keuze maken uit onze heerlijke traiteurgerechten. Het team in de kookkeuken van Landwaart Culinair maakt dagvers verschillende soorten soepen, maaltijdsalades en maaltijden. Bespreek met ons uw wensen!

Lees meer
Onze medewerkers

Het team van Landwaart culinair

Wim Landwaart
Oprichter en trotse eigenaar van Landwaart Culinair.
Riet Landwaart
Winkelmedewerkster
Eelco Landwaart
Verantwoordelijk voor de Inkoop van alle producten.
Willem Landwaart
Hét Aanspreekpunt in onze Winkel.
Ronald van Haarlem
Chef Patissier
Thijs Bos
Chef-Kok

'De vraag naar gezond eten is enorm toegenomen. We vinden het bij Landwaart Culinair dan ook belangrijk dat er minder zout of suiker in de gerechten wordt verwerkt.'

-
Wim Landwaart