Elixer

Green Gift

De limoen en acerola zorgen voor een fris begin, maar gember geeft deze elixer een behoorlijk pittige nasmaak: niet iedereen vindt dat even aangenaam. De tarwegras doet denken aan het zoete van zoethout en de chlorella maakt het geheel romig qua textuur. Een elixer met karakter.

Elixer

Farao's Future

Opgelet, dit is een flesje met zware kost. De licht pittige zwarte komijn zorgt ervoor dat je moet kauwen op deze juice. Het friszoete van de sinaasappel en appel is goed herkenbaar, evenals het zuurtje van de limoen. Een elixer met pit.

Elixer

Golden Wonder

Een beetje bitter door de kurkuma en tegelijkertijd romig door de textuur van kokosmelk en avocado. De kruidnagel en kaneel doen denken aan peperkoek: niet voor niets, want aan elk flesje is een snufje peper toegevoegd. Een drankje met een kleine kick!

Elixer

Super Sprouts

Een beetje bitter en krachtig tegelijk. De granaatappelpitjes en het kneepje limoen geven deze elixer een lekkere frisse afdronk. De enorme hoeveelheid kiemen die deze elixer bevat, zorgt voor een gevoel van verjonging wanneer je deze elixer drinkt.

Schroefpersen

Voor maximale vitaminen en mineralen

Gelijk ingevroren

Extra vers door de sappen gelijk te Schock-vriezen.

100% biologisch

Biologische groenten bevatten meer nutriënten.

8+ ingrediënten

Elk flesje bevat meer dan 8 ingrediënten.

Slow juices

Kom naar onze winkel

De heerlijke elixers van Frecious staan klaar voor u in onze winkel in Maartensdijk.

Onze locatie