Bekijk onze speciaal geselecteerde wijnen voor een perfecte toevoeging aan uw gerechten.

Deze prachtig bleekroze rosé champagne is complex en verfijnd met in de neus aroma’s van aardbeien, kruisbessen en citrus. Vol en romig van smaak met een fijne mousse en een heerlijk sappige, verfrissende afdronk.

Typisch Bourgondische Chardonnay: heldergeel, complex en fruitig met bloemige tonen en verfijnde mineraliteit. Krachtig, in balans met delicate zuren. Na rijping aroma’s van honing, peren, hazelnoot en amandel. Lange, intense afdronk.

De druiven groeien in wijngaarden met een kalksteen ondergrond, die de wijn finesse en mineraliteit geeft. Soepel en rond van smaak met zachte zuren, minerale tonen en een lange afdronk.

Renzo Marinai Collezione Privata 2021 is een prestigieuze Toscaanse wijn van 100% Cabernet Sauvignon uit de Conca d’Oro (Chianti). Drie jaar gerijpt op 400-liter houten vaten. Diep robijnrood met aroma’s van kers, zwarte bes, tijm, peper en een vleugje vanille. Vol van structuur met zijdezachte tannines. Perfect bij rood vlees en stevige, vette kazen.

Paarsrode wijn met aroma’s van rijp fruit, lichte kruidigheid en florale tonen. Zachte aanzet met mooi evenwicht tussen concentratie, tannines en frisheid. Smaak van zoethout, karamel en mineralen. Lange afdronk met rijpe tannines.

Intens donker van kleur met aroma’s van rijp donker fruit, tabak, drop, steranijs en zoethout. Zwoele aanzet met perfecte balans tussen tannines, zuren en rijp fruit. De ideale Pomerol!

Zacht, rond en rijk van smaak met een frisse, minerale afdronk. Biologisch geteeld en vergist met natuurlijke gisten, gevolgd door malolactische vergisting en 6 maanden lie-rijping voor extra complexiteit. Rijpe neus met minerale en licht rokerige tonen. Zacht en complex met een mooie balans tussen romigheid, zuren en mineraliteit

Medium granaatrood met aroma’s van wilde aardbeien, kersen, aardse en rokerige tonen. Sappig van smaak met zachte structuur en frisse zuren. Lange afdronk met mooi terugkerend fruit.

Diep robijnrood met aroma’s van kersen, pruimen, tabak en kruiden. Vol en zacht in de mond met gebalanceerde zuren. Rood fruit, cederhout en vanille leiden naar een lange afdronk. 24 maanden gerijpt op eiken. Heerlijk bij rood vlees, stoofgerechten en gerijpte kazen.

Deze robijnrode Chianti Classico is een blend van 90% Sangiovese en 10% Cabernet Sauvignon. Hij is op biologische wijze geproduceerd, zoals alle wijnen van dit domein. De wijnen zijn minimaal twaalf maanden gelagerd op Sloveense eiken. De smaak is te omschrijven als die van rode kers met een hint van salie en mint. De wijn combineert uitstekend met bijna alle soorten vlees en bijvoorbeeld gerechten met paddestoelen.

Frisse, minerale en complexe wijn met aroma’s van citroen, mandarijn en grapefruit. Sappig in de mond met tonen van citroen, ananas en witte perzik. Zachte, lange afdronk met een mooie balans tussen rijkdom, mineraliteit en rijpe zuren.

Dieprood met lichte intensiteit. Aroma’s van rood fruit, rook en kreupelhout. In de mond geconcentreerd met sappige zuren en rijpe, grippende tannines. Lange afdronk met fraaie mineraliteit. Topwijn van Keller!

Heerlijke weissburgunder die zeer veelzijdig inzetbaar is. In de neus gele en groene appel en perzik, daarnaast een lichte botertoon en kruidigheid. In de mond rond en zacht met een goede body en mooie frisheid. Lange, minerale afdronk.

De druiven komen uit de kleine appellatie Gigondas, op de hellingen van de Dentelles de Montmirail. Na vergisting volgt een subtiele houtrijping die de wijn elegant en fris houdt. Aroma’s van rijp rood en donker fruit, kruiden, garrigue, laurier, drop en aardse tonen. Krachtig en complex met rijp fruit, stevige tannines, kruidigheid, leer en tabak. Lange, volle afdronk met frisse elegantie.